MAGNIFIED HEALING ®

kwan-yin-statue-680457__180

Magnified Healing®                                                               

Tämä hoitomuoto otettiin käyttöön maapallolla 1983. Aikaisemmin tätä metodia käyttivät vain Korotetut Mestarit korkeimmissa ulottuvuuksissa Jumalallisen säädöksen alaisina.

1992 Kwan Yin uudelleenesitti sen laajennetussa muodossaan maailmaan Rev. Gisele Kingin ja Rev. Kathryn Andersonin (Florida, USA) kautta.  Hän kertoo meille olevansa Jumalan ja Hierarkian puhemies sen tuomiseksi ihmiskunnalle tänä aikana.

Jumalan Universumin Kaikista Korkeimman Magnified Healing® on Kwan Yinin valitsema nimi tälle metodille. Kwan Yin painottaa ettei tämä hoitomuoto ole alun perin häneltä, vaan se on lahja Jumalalta.  Tämä hoito yhdistää meidät Lähteeseen, Jumalaan Universumin Kaikista Korkeimpaan. Se aktivoi ja laajentaa Kolminkertaista Liekkiä sydämessämme; Jumalallista Rakkautta, Jumalallista Viisautta ja Jumalallista Voimaa.  Se kirkastaa karmamme, aktivoi kaikki DNA- nauhat ja muuttaa koko olemuksemme Puhtaaksi Valoksi, astumalla kohti korotusta.

Magnified Healing® sisältää myös:
-Henkisten keskuksien virittäminen ja Valokanavien kirkastaminen,
-Käsien energioiden lisääminen,
-Hermoston herkistäminen, herättäminen, uusiminen ja yhdistäminen,
-Kehon skannaus/hoitaminen, selkärangan kalsiumin stimuloiminen ja chakrojen tasapainottaminen.

Magnified Healing® käytetään itsemme ja muiden parantamiseen, henkilökohtaisesti tai kaukohoitona. Kwan Yin tulee tekemään varsinaisen vihkimyksen.  Hän sanookin, että itse asiassa koko kurssi on vihkiminen. Kwan Yin pyytää, että kaikki jotka ottavat osaa tähän kurssiin, pitäisivät mielensä, sydämensä ja aikomuksensa puhtaina.

Nyt on yli 55.000 Magnified Healing® vihittyä 79 maassa.

Kurssi on kaksipäiväinen.
Kurssiin sisältyy manuaali ja todistus.

Katso lisätietoja Magnified Healing® virallisilta sivuilta: www.magnifiedhealing.com

Tiedustele seuraavia kursseja sähköpostilla:
tainamaarit@gmail.com 

Magnified Healing Helsinki 17.-18.2.2024 280 €