YHTEISMEDITOINNIT

Nämä meditointihetket tehdään itsenäisesti tiettynä ajankohtana.

Ihmisten tehdessä asioita yhdessä samaan aikaan, on sillä suurempi voima ja Valon määrä, kuin jos niitä tehdään eri aikoihin.

Teemme maanantai-iltaisin Violetti Liekki meditaatiota. Siinä visualisoidaan/ kuvitellaan Kulta-Hopea Violetti Liekkiä (nykyisin se on jo Kosminen Timantti Violetti Liekki) ympärillämme, puhdistaen koko olemuksemme. Kuvittele liekki riittävän isona, jotta se täyttää koko energiakentänkin. Kosmiseen Timantti Violetti Liekkiin voi ”heittää” huolet ja murheet mm. parisuhde/ihmissuhde ongelmat, yksinkertaisesti kuvittelemalla itsesi ja henkilön/tilanteen Liekissä, puhdistaen kaikki epätasapainoiset energiat väliltänne. Näe mielessäsi tuon Liekin pyörivän hurjaa vauhtia kaikkien ympärillä joko myötä tai vastapäivään. Voit kuvitella meidät kaikki istumassa ympyrässä ja antaen Liekin puhdistaa olemuksemme.

Violetti Liekkiä voi myös kutsua aamuisin valaisemaan polkuasi, niin että kaikki, mitä päivän aikana koet, on puhdistettua. Huomaat, että tuolloin päivä kuluu stressittömämmin. Huom, Violetti Liekki on elävä henki.

                                      

Voit osallistua tähän Violetti liekki meditaatioon sen aikaa kuin haluat maanantaisin kello 21:00-21:30 välillä. Meditoinnin jälkeen olo on kevyt ja selkeämpi.

                                      

Perjantaisin myös kello 21:00-21:30 teemme maapallon hoitoa.

Voit osallistua siihen millä tavalla/ tekniikalla hyvänsä.
Pyydä aina ennen hoitoa että se olisi kaikkien korkeimmaksi hyväksi.
Kaikki saavat hoitoa: maapallon keskus, otsoonikerros, mineraalit, kasvit, eläimistö, vesistö ja ihmiset. Voit tietenkin myös halutessasi rajata hoidon johonkin määrättyyn ryhmään tai alueeseen.

Mukavia meditointi hetkiä ja tervetuloa mukaan porukkaan!