VALOPARANTAMINEN

        

 Magnified Healing 3. Vaihe

Valoparantamisen ’Harjoittajan Kurssi’       

Pyhän Hengen inspiroimana ja Mestari Lady Kwan Yinin ohjauksella, meille on annettu pääsy Arkkienkeli Melchizedekin viisauteen.
Meille on esitetty laajennettu lähestyminen parantamiseen ja kokonaisuuteen. Tämä on edistynyt parantamismenetelmä, jonka on antanut meille Lord Arkkienkeli Melchizedek, jossa kaikki 1. Vaiheen Magnified Healing energiat on laajennettu, vahvistettu ja nostettu korkeammalle värähtelylle – kosmiselle tasolle. `Valoparantaminen’ Harjoittajan kurssi esitetään helpottaakseen fyysisen kehon ja kaikkien hienojakoisten kehojen uudelleenohjelmoimiseksi henkiseksi Valokehoksi. Se on ehdollistamattoman rakkauden ilmaisu Jumalalta Kaikkein Korkeimmalta.

”Melchizedek vastaanottaa Valosi ja antaa sinulle `Valotietoisuuden`luoden henkisen Valokehosi. (Keys of Enoch® 319:24, by Dr. J.J. Hurtak).

Nostamme Magnified Healing energiavärähtelyä. Elohimien Seitsenkertaisen Liekin sekä Kosmisen Violetti Tulen Valon aktivoiminen uudelleenluo Lasersäteet, jotka muodostavat pyhän geometrian, joita käytämme tässä parantamisprosessissa.

Tämä Melchizedek opetus antaa meille kykyjä ja välineitä muodostamalla kaksi intensiivistä laser Valoa. DNA/RNA on myös tuotu täyteen ja täydelliseen aktivointiin ja se on uudelleenkoodattu mahdollistaen kehon tulemisen lopulta Valokehoksi. ”Valo” prosessia voidaan käyttää itseemme ja muihin, paikanpäällä tai etänä, elisiirrot, maapallon parantaminen, geneettiset ja tarttuvat sairaudet (mukaan lukien menneet ja tulevat sukupolvet). Kurssilla koetaan pyhä Vihkimys.

Kurssilta saa myös manuaalin ja todistuksen. Tämä parantamis modaliteetti esitetään vain niille, jotka ovat harjoittaneet Magnified Healingia hellittämättömästi, rehellisesti ja ehdollistuneessa rakkaudessa. Magnified Healing ’Valoparantaminen’ on edistynyt harjoittajan väline.

Kurssille osallistumisen edellytyksenä on, että 1. Vaiheen Magnified Healing kurssi on suoritettu vähintään 4 kuukautta aiemmin. Magnified Healing  harjoituksia tulee tehdä 11 peräkkäisenä päivänä ennen kurssia, valmistautuen ja valmistaen näin tulevaa kurssia varten.

Voit tehdä näitä tekniikoita itsellesi ja muille, muttet ole oikeutettu opettamaan sitä. Kurssi on kaksipäiväinen.

Tutustu myös Magnified Healing ® virallisille sivuille:
www.magnifiedhealing.com

Tiedustele seuraavia kurssejani sähköpostilla: tainamaarit@gmail.com

Magnified Healing 3. Vaiheen Valoparantaminen Helsinki 16.-17.3.2024

380 €