Violetti Liekki Reiki

Violetti Liekki on Jumalallisen rakkauden aktiviteetti, joka kuluttaa tai muuntaa kaiken mikä on vähemmän täydellistä.

Saint Germain on suuri Korotettu Mestari, Violetti Liekin haltija, joka on elänyt vapauttaakseen ihmiset. Kutsu häntä vapauttaaksesi ja muuntaaksesi kaikki kärsimykset, kivut ja negatiiviset ajattelutavat.

Voit käyttää Violetti Liekkiä poistaaksesi negatiivisuuden ihmissuhteistasi, jos sinulla on esim. ollut riitaa jonkun kanssa, yksinkertaisesti visualisoimalla Violetti Liekin ympärillänne.

Violetti Liekin säännöllinen käyttö muuntaa värähtelyämme ja tuo muuntumisen. Voit käyttää Violetti Liekkiä toimimaan itsessäsi ja ympäristössäsi. Violetti Liekkiä voidaan verrata pyyhekumiin; käyttäessäsi sitä riittävästi, ihminen voi poistaa elämänvirrastaan kaiken, mikä ei ole Valoa. Se muuntaa värähtelyä ja poistaa epäsointuiset energia.

Ivy Moore kertoo Violetti Flame Reikin synnystä omilla sivuillaan. Violet Flame Reiki sisältää yhteensä 40 symbolia neljällä eri tasolla. Ne, joilla on Reiki-Master nimitys jossain traditionaalisessa Reikin muodossa, voivat opettaa sitä, tekemään virityksiä edelleen sekä antamaan todistuksia.

Kurssi suoritetaan kokonaisuudessaan etänä. Suoritettuasi kaikki neljä tasoa, saat Violetti Flame Reiki Master todistuksen. Kurssin olennaisin sisältö on symbolit ja Master-tasolle edetessä niiden harmonisointi edelleen.

Violet Flame -kaukokurssin hinta on 25 €/taso tai 90 € kaikki neljä tasoa yhdessä.

Nykyään meillä on pääsy Kulta-Hopea Violetti Liekin käyttöön. Näin ollen voimme kutsua Kosmista Timantti Violetti Liekkiä ympärillämme; puhdistaen koko olemuksemme. Kosmiseen Timantti Violetti Liekkiin voimme ”heittää” huolemme ja murheemme mm. parisuhde/ihmissuhde ongelmat, yksinkertaisesti kuvittelemalla itsesi ja henkilön/tilanteen Liekissä, puhdistaen kaikki epätasapainoiset energiat väliltänne. Näe mielessäsi että tuo Liekki pyörii hurjaa vauhtia ympärillämme, joko myötä tai vastapäivään.

(Itse kuvittelen Liekin pyöriessä vastapäivään poistavan epätasapainoiset energiat ja myötäpäivään pyöriessään lisäävän positiivisia energioita).