KRISTALLIHOITAMINEN

gem-602252_960_720

Olen aina ollut hyvin kiinnostunut kivistä ja suorastaan rakastanut niitä. Minulla onkin kodissani niitä aika paljon, joista suurin on lähes 50 kiloinen Ametisti, joka komistaa olohuoneessa sekä levittää sen rauhoittavaa energiaa ympäristöönsä.

WP_20151203_001

Olin suorittanut jo vuonna 2000 kristallihoitamisen kurssin. Se oli hyvin herättävä kurssi. Valitettavasti tuosta kurssista ei kuitenkaan saatu todistusta. Tämän vuoksi, ja koska halusin virkistää muistiani sekä oppia lisää kristalleista, suoritin Henna Salorannan KristallihoitaminenTM -koulutuksen.

Kristallit nostavat hoidettavan omaa värähtelytasoa energisoimalla ja lisäämällä elinvoimaa. Kristallihoito on rentouttava kokemus, rentouttavan musiikin soidessa taustalla. Kristallihoito tehdään hoitopöydällä vaatteet päällä. Sen kesto on noin 60 minuuttia. Ennen hoitoa keskustelemme, mihin asiaan hoitoa tarvitaan ja mahdollisista toiveista hoidon suhteen. Lisäksi kerron käyttämieni kivien tarkoituksesta ja niiden vaikutuksista. Kristallihoidossa käytetään paljon erilaisia kiviä, jotka valitaan intuitiivisesti ja joista myös hoidettava voi itse valita. Näin ollen jokainen kristallihoito on hiukan erilainen. Hoidon edetessä, kerron hoidon eri vaiheista.

Aivan ensin ohjaan kristallikärjillä energiakentästä pois mahdolliset epätasapainoiset energiat. Tämän tarkoituksena on rauhoittaa ja tasapainoittaa hoidettavan olotilaa, sekä auttaa olemaan vastaanottavaisempi kivien parantaville energioille. Tämän jälkeen skannaan energiakenttää, löytääkseni mahdolliset epätasapainot. Sen jälkeen käsittelen mahdollisia ongelmakohtia, ohjaamalla pois niihin keskittyneet ja ylimääräiset kipua aiheuttavat energiat. Kristallihoidossa hyödynnän ja käytän myös puhdistavaa ja parantavaa hengitystä – Pyhää Henkeä tukemaan hoitosessiota.

Puhdistetut kivet asetetaan sekä hoidettavan keholle että energiakenttään. Kristallihoidossa hoidetaan ja keskitytään myös pääenergiakeskuksiin, chakroihin. Käsittelen hoidossa 12 chakraa. Niin kutsuttujen peruschakrojen (juuri-, sakraali-, solar-, sydän-, kateenkorva-, kurkku-, kolmassilmä- ja kruunuchakran) lisäksi hoidan myös: maatähtichakraa, joka sijaitsee noin 15 cm jalkojen alapuolella; kausaalichakraa, joka sijaitsee noin 10 cm takaraivon takana; sielutähtichakraa, joka sijaitsee noin 15 cm pään yläpuolella; sekä tähtiporttichakraa, joka sijaitsee noin 30 cm pään yläpuolella.

Hoidon jälkeen voimme keskustella hoidosta. Hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä., sillä kristallihoidon aikana tai sen jälkeen voi nousta pintaan erilaisia tunteita tai oireita, riippuen siitä, mitä ja millä tasoilla asioita työstämme.

WP_20160118_001[2]

Kirjoituspöydälläni oleva kristalli mandala.